Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voetbaluitslagen, hygiëneprotocollen en kernwaarden op schermen in kantines bij tomatenteler

Marketing in Beeld biedt professionele narrowcasting-oplossingen voor bedrijven. Met narrowcasting kunnen diverse soorten informatie, waaronder het nieuws, sportuitslagen en entertainment, maar ook de gegevens uit Work-IT van Nitea, worden gedeeld, bijvoorbeeld in bedrijfskantines. Dankzij de koppeling tussen Marketing in Beeld en Work-IT kunnen gewerkte uren, prestaties en normen worden weergegeven. Dennis van Marketing in Beeld en Thomas van Nitea bezochten één van hun gezamenlijke klanten, Erwin van der Lans van tomatenkwekerij Lans.



Lans is een tomatenteler met zeven locaties in Nederland, samen goed voor 88 hectare. Elke locatie heeft zijn eigen kenmerken, maar één ding hebben ze gemeen: de schermen van Marketing in Beeld tonen er data uit Work-IT in de kantine.

Bij Lans werd al gebruikgemaakt van Billboard-IT, de diavoorstellingstool uit Work-IT. Met Billboard-IT worden de prestaties, normen en gewerkte uren getoond op de tv-schermen. Maar Lans wilde meer informatie tonen en iets extra's aan het personeel bieden tijdens de pauze. Dit kan met Marketing in beeld. Zo kwam er met Marketing in beeld een heel pakket aan informatie en widgets beschikbaar voor Lans.

"We gebruiken Marketing in Beeld op al onze locaties. We tonen nieuws van zowel regionale, nationale als wereldwijde bronnen. Daarnaast delen we de kernwaarden van Lans, zodat op elke locatie zichtbaar is waar wij als Lans voor staan. Ook organiseren we een Eredivisiepoule voor het personeel, waarbij we de uitslagen voorspellen en zo een competitie tussen de medewerkers creëren. Dit zorgt voor een gezellige sfeer, vooral op maandag wanneer de uitslagen op de schermen verschijnen. We vinden de software van Marketing in Beeld essentieel voor ons bedrijf. We delen belangrijke informatie voor de medewerkers op alle schermen, zoals aankondigingen van feestjes of herinneringen aan het hygiëneprotocol. Het is een waardevolle toevoeging voor de kantine en het wordt gemist als het er niet is," vertelt Erwin van der Lans.

Erwin vervolgt: "Dankzij de koppeling tussen Marketing in Beeld en Work-IT wordt de medewerkers ook geïnformeerd over hun gewerkte uren, prestaties en behaalde normen per handeling. De afwisseling tussen deze informatie en bijvoorbeeld het nieuws zorgt ervoor dat de medewerkers telkens weer naar de schermen kijken."

Standaard- of maatwerkslides
Dennis van Marketing in Beeld voegt toe: "Als bedrijf heb je volledige vrijheid in wat je communiceert. Wij bieden verschillende opties voor nieuws, weer, sport en entertainment, maar ook diverse standaardslides waarop je je eigen informatie kunt delen. Deze slides zijn bovendien aan te passen naar jouw eigen huisstijl. Als dit niet voldoende is, kunnen we ook maatwerkslides maken die volledig aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast hebben we een fotobank beschikbaar, zodat je altijd een passende foto kunt toevoegen aan de slide als je zelf niet over de juiste content beschikt. Door de variatie in slides, met bewegende elementen en afwisseling tussen nieuws, data en leuke content, blijven de medewerkers geboeid. Dit is een extra instrument om in te zetten voor employee branding."

Thomas van Nitea IT Solutions verteld: "Door de koppeling tussen Work-IT en Marketing in beeld heb je twee keer voordeel. De data die van belang is, wordt getoond, maar de medewerker krijgt ook leuke en interessante content te zien. Hierdoor is de koppeling een mooi extra middel voor de communicatie met de medewerkers."

Voor meer informatie:
Nitea IT Solutions

Tel: +31 (0) 174 - 61 39 03
[email protected]
www.nitea.nl

Publicatiedatum: