Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
commercieel directeur per 1 september

John van Santen naar directie Metazet

John van Santen, Manager Retail Services & Productmanagement bij Royal FloraHolland, stapt over naar Metazet. Daar treedt hij toe tot de directie, zo kondigt hij aan.

John gaat per 1 september bij Metazet in Wateringen aan de slag. Hij gaat de functie van commercieel directeur vervullen, zo heeft Metazet niet lang na het bericht van John bekend gemaakt.

John schrijft: "Ik ben Royal FloraHolland, kwekers, klanten, sectorgenoten ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik afgelopen 13,5 jaar heb gekregen en onze samenwerkingen.
De tuinbouwwereld is klein en zowel Metazet als Royal FloraHolland hebben de ambitie om (internationaal) te groeien, de wereld te blijven voorzien van gezondheid en geluk en dit op een veilige en duurzame manier te produceren en daarin zullen we elkaar uiteraard blijven treffen."

"We zijn verheugd om John te verwelkomen in ons team," aldus Luke van Adrichem, Algemeen Directeur van Metazet. "Zijn uitgebreide kennis van de tuinbouwsector en zijn bewezen leiderschapskwaliteiten zijn een grote aanwinst voor Metazet. We kijken ernaar uit om samen te werken aan onze gezamenlijke ambitie om te groeien en de toekomst van de sector te versterken."


John van Santen en Luke van Adrichem

Voor meer informatie:
Metazet
De Lierseweg 6
2291PD Wateringen
Tel.: +31 (174) 22 58 22
[email protected]
www.metazet.com

John van Santen
+316 222 070 72

Publicatiedatum: