Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Kassenbouw en Scherming van start

Na de GreenTech, waarbij we de afgelopen weken op deze 'special plek' stilstonden, is het nu de beurt aan de kassenbouw. Op de beurs ging het daar uiteraard over en sprak men de hoop uit dat er weer meer vaart in de markt komt.

De komende weken staat de kassenbouw centraal in de special op GroentenNieuws, maar ook op onze andere tuinbouwkanalen BPnieuws, Horti- en FloralDaily. Een maand lang storten we ons op alle vormen van bouwen die we maar kunnen vinden én is de vraag: wordt er nog een beetje gebouwd?

Ondanks alle nattigheid lijkt het er wel op. Of het genoeg is, dat blijft de vraag, maar in tegenstelling tot de sombere geluiden die je soms hoort, is het ook niet zo dat er helemaal niets gebeurt.

In deze special nodigen we iedereen uit om projecten te delen, bouwupdates, technische updates of andere kassenbouwgerelateerde ontwikkelingen. Bovendien staan we op deze plek de komende tijd ook speciaal stil bij scherming, zowel bij nieuwbouw als ook in bestaande bouw.

In beeld zijn
In de special bieden we ook de mogelijkheid om te adverteren. Hiervoor is nog een select aantal posities beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden en stuur een mailtje.