Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitreiking beste groenterestaurant ter wereld dit jaar in Valencia

Welk groenterestaurant is het beste ter wereld? Welke chef kookt groente- en fruitgerechten op een ongeëvenaarde manier? Welke restaurants krijgen dit jaar een felbegeerde plek in de We're Smart Green Guide? Op 12 november 2024 vindt in Valencia, de Europese Groene Hoofdstad van 2024, het internationale evenement plaats dat antwoord geeft op al deze vragen: de jaarlijkse prijsuitreiking van We're Smart, een referentie in de culinaire wereld van groenten en fruit.

We're Smart Awards
Tijdens een prestigieuze live show op 12 november 2024, bijgewoond door 's werelds meest prominente groentechefs, worden de Awards voor de Best Vegetable Restaurants of the World bekendgemaakt. We're Smart zet ook een uitstekende Lady Vegetable Chef in de schijnwerpers, om vrouwelijke groentechefs te inspireren en aan te moedigen. Bij de Discovery Awards ligt de focus op nieuwkomers wiens restaurants zich onderscheiden met heerlijke culinaire gerechten die perfect aansluiten bij het We're Smart-credo "Denk groenten, denk fruit!"

Groene Gids 2024 en Top 100
Tijdens de Award Show worden ook de restaurants bekendgemaakt die een felbegeerde plek in de We're Smart Green Guide van dit jaar hebben veroverd. De online gastronomische gids beoordeelt zo'n 1.500 restaurants in meer dan 50 landen en kent hen één tot vijf radijzen toe, gebaseerd op het culinaire gebruik van groenten en fruit.

In de Top 100 van dit jaar ontdek je wie er in de ranglijst stijgt of daalt en wie er nieuw bijkomt. We're Smart compileert ook Top 10's voor 15 landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Peru, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Frank Fol: "Voor onze beweging is dit een 'match made in heaven'. Aangezien Valencia dit jaar de Europese Groene Hoofdstad is, zitten we op één lijn met wat we willen bereiken: een gezondere, meer plantaardige levensstijl promoten. Daarom ben ik verheugd om onze jaarlijkse We're Smart Award Show in deze prachtige stad te organiseren."

Publicatiedatum: