Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwkunst onthuld bij viering 10 jaar Careyn Woerdblok

Woonzorgcentrum Careyn Woerdblok in Naaldwijk bestaat 10 jaar. Op de plek waar vroeger nog kassen stonden, brengen Westlandse ouderen tegenwoordig hun oude dag door.

Bij een bakkie komen daarbij regelmatig barre verhalen van vroeger voorbij. Tuinbouwkennis genoeg onder de Westlandse ouderen. Tijdens de jubileumviering is er ook aandacht voor een stukje tuinbouwhistorie. Maandagochtend is ter ere van de jubileumviering tuinbouwkunst onthuld, gemaakt door de bewoners zelf.

Het gaat om een kunstwerk waarin diverse oude tuinbouwtafereeltjes terug te vinden zijn. Schuitvaren, de kassenbouw van vroeger en ook paard en wagen bij de veiling komen voorbij in het kunstwerk waar verder alle kleuren van assimilatiebelichting van een warenhuis bij nacht in te herkennen zijn.

De feestweek ter ere van het tienjarig jubileum duurt van 17 tot en met 22 juni 2024. De feestweek staat open voor alle bewoners en hun familie.

Voor meer informatie:
Careyn Woerdblok
www.careyn.nl/locaties/careyn-woerdblok