Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling materialen van stoppende Amerikaanse potplantenteler

Whites Nursery & Greenhouses verkoopt zijn apparatuur. De groothandelskwekerij actief met potplanten in Virginia, heeft een overeenkomst gesloten met SecondBloom Auctions om de kassen, apparatuur en kwekerijbenodigdheden te veilen.

White's Nursery werd in 1956 opgericht door Norm en Hetty White en is al meer dan zes decennia aanwezig in Chesapeake in Virginia. De kweker kweekte bloeiende potplanten en eenjarigen en heeft onlangs besloten zijn locaties te sluiten vanwege economische uitdagingen.

"De beslissing om onze spullen te verkopen was niet makkelijk. We zijn ervan overtuigend dat het een interessante kans is voor een nieuwe eigenaar," vertelt Norm, oprichter van White's Nursery & Greenhouses. "We zijn ervan overtuigd dat we de juiste koper kunnen vinden via SecondBloom Auctions."

Al meer dan zes decennia lang kweekt Whites Nursery & Greenhouses potplanten en eenjarigen en bedient klanten in de hele mid-Atlantische regio. Het bedrijf heeft altijd geïnvesteerd in technologie en infrastructuur.

Veiling
Het eigendom van de kweker ligt aan de 3133 Old Mill Road in Chesapeake in Virginia. De spullen zijn beschikbaar via een online veiling die loopt tot 1 juli 2024. Via een veiling worden de kassen, apparatuur en andere artikelen met een minimaal bod van $1 verkocht. Potentiële kopers kunnen de volledige catalogus bekijken en zich hier registreren voor de veiling.

De belangrijkste spullen die worden geveild zijn:

  • Verschillende soorten kassen
  • Apparatuur voor het vullen van potten, plantrobots, tunnels en irrigatiesystemen.
  • Voertuigen inclusief opleggers, terreinwagens en tractoren
  • Bestelwagens en verschillende soorten rekken
  • Items voor in tuincentra zoals stellingen om producten op te tentoonstellen

Alleen activa
Potentiële kopers moeten er rekening mee houden dat alleen activa verkocht wordt en dat alle gekochte artikelen van de huidige locatie moeten worden verwijderd. Het land en de gebouwen worden niet verkocht.

Christian Lange, CEO van SecondBloom Auctions: "Dit is een kans om goed onderhouden materialen van een reeds lang bestaand bedrijf in handen te krijgen. Met de juiste strategie kunnen deze materialen worden ingezet om een winstgevend tuinbouwbedrijf op te zetten of uit te breiden. De nieuwe eigenaar kan meteen aan de slag."

Belangrijke data:

  • 1 juli: De veiling wordt gesloten
  • 8 juli - 2 augustus: In deze periode kunnen de verkochte materialen opgehaald worden.
  • 5 augustus - 1 november: De kas wordt verwijderd

Voor meer informatie:
SecondBloom Auctions
[email protected]
www.secondbloomauctions.com

Publicatiedatum: