Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Technologieën te zien op WUR Vision+Robotics Parcours

Wageningen University & Research programma Vision+Robotics organiseert de Parcours 2024. Op dinsdag 17 september opent de universiteit haar deuren van hun onderzoeksfaciliteiten om tuinbouwprofessionals en start-ups een kijkje achter de schermen te geven.

Tijdens Parcours nemen onderzoekers deelnemers mee over de campus langs verschillende labs en een tiental demo-opstellingen uit de tuinbouw, landbouw, voedselverwerking, veeteelt en visserij. Dit jaar onder andere mobiele veldrobots, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van synthetische data, en AI voor biodiversiteit te land, ter zee en in de lucht. De demo line-up kan onderhevig zijn aan wijzigingen. Rondleidingen worden gegeven in het Nederlands en in het Engels.

Aanmelden kan vanaf nu (gratis)

  • Dinsdag 17 september 2024
  • 9:00-14:00 uur
  • Wageningen Campus

Het Vision+Robotics programma brengt een divers team samen van meer dan 40 experts in AI, computer vision, robotica en spectrale beeldvorming uit alle hoeken van WUR. De universiteit werkt samen met andere WUR-expertises en industriƫle en bedrijfspartners om slimme vision- en robotsystemen te ontwerpen.

Klik hier voor een impressie van de vorige editie van Parcours.

Bron: WUR

Publicatiedatum: