Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"De aanbiedingen in komkommer zijn voorbij"

Tholen - We blijven de online prijsontwikkelingen van avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen, komkommers en trostomaten volgen. Deze worden gemonitord door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

De prijsverlaging die Dirk vorige week heeft doorgevoerd (naar €0,99 per stuk) wordt niet gevolgd door de andere supermarkten, bovendien zetten ze de aanbieding (€0,49 per stuk) door in week 24 waardoor er een aanzienlijk prijsverschil is ontstaan tussen Dirk en de rest. Alleen Hoogvliet volgt met een aanbieding richting de vaste prijs van Dirk (€1,00 per stuk).

Klik hier voor een vergroting

De meeste formules zijn het eens over de bloemkoolprijs. Jumbo en Plus volgen met prijsverlagingen en doen 20 eurocent van de prijs af in week 24. Bij Dirk blijft bloemkool een stuk lager geprijsd (€ 2,29 per stuk), bovendien doen ze er in week 24 nog een extra schepje af met een aanbieding van 1,89 euro per stuk. Hoogvliet onderscheidt zich ook met een vaste prijs van 2,49 euro per stuk.


Klik hier voor een vergroting

AH heeft een stunt met Galia in week 24 en maakt deze maar liefst 1,37 euro goedkoper. De aanbieding van Dirk in Galia is weer afgelopen en de prijs bij de andere formules blijft stabiel.

Klik hier voor een vergroting

Nauwelijks prijsverschillen bij de netjes handsinaasappelen. De prijzen schommelen bij alle ketens tussen de € 2,99 en € 3,29, alleen Hoogvliet heeft een aanbieding.

Klik hier voor een vergroting

De aanbiedingen in komkommer zijn voorbij, waardoor de prijzen dicht bij elkaar liggen in week 24. De prijzen liggen tussen de € 0,79 per stuk bij Dirk, Hoogvliet, Dekamarkt en Vomar, € 0,82 bij Jumbo en € 0,85 bij AH en Plus.

Klik hier voor een vergroting

Er blijven opvallende verschillen in de prijs voor trostomaten. Met 1,75 euro per 500 gram zijn ze bij Dekamarkt het duurste, bij AH en Plus liggen ze voor 1,54 euro in de schappen. Prijzen bij Dirk en Vomar liggen met respectievelijk 1,19 en 1,24 euro in de lagere regionen.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.

Voor meer informatie:
www.supermarktscanner.nl