Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenTech Amsterdam 2024: 65 is het feestgetal

Tholen - Tegen de tijd dat dit online komt, loopt dag drie van GreenTech Amsterdam op zijn eind. De beurs eindigt vanmiddag iets vroeger dan normaal, om 16.00 uur. Op dat moment heeft een groot (inter)nationaal publiek de kans gehad om alle machinelijnen en robotica te bestuderen en de aanbieders van 'solutions' meer in detail te vragen naar wat dat nu precies inhoudt en hoe het hen gaat helpen.

Andreas Hofland naast de Plantalyzer die telers helpt met oogst voorspellen in de teelt van grove trostomaten. Ook hier is, net als bij veel andere producten, de AI-slag gemaakt met als resultaat nog geavanceerdere voorspellingen.

De woensdag was ook de dag voor het aanhalen van de onderlinge banden onder het genot van een hapje en een drankje. Daar was dinsdag al mee begonnen, maar ook woensdag waren er op diverse stands feestjes, bijvoorbeeld bij jubilaris Priva. Het familiebedrijf bestaat 65 jaar.

Hans Peters en Meiny Prins trappen de Priva-borrel af.

Ook 65 jaar actief is F&H Crone. In de stand van de specialist in diverse kasverwarmingsproducten zoals ketels, maar ook buffers en tanks, is er deze beurs speciaal aandacht voor de historie.

Rob van Leeuwen van F&H Crone

Dat levert een beurswand vol zwart-wit-foto's op. Bijzonder was dat meneer Crone zelf op 92-jarige leeftijd met vrouw en familie de jubileumviering op de beurs ook mee kon maken.

De naamgever van F&H Crone bezocht woensdag de beurs.

Echt zomerweer treft de internationale beursbezoeker niet in Amsterdam. Toch scheen in de beurshal ook de zon getuige deze zonnige Svensson-foto.

Hoe meer rondjes je loopt, hoe meer mensen je op een beurs tegenkomt. Ook standhouders aan de wandel: Bart Bakker en Marcel Nouel van Ludvig Svensson.

Voor de rokers geldt dat ze tussen de buien door buiten hun peukjes weg moeten paffen. Aan het eind van beursdag drie leverde dat nog een uiteindelijk komisch moment op. Een prullenbak vatte vlam. Dominique Blok van Svensson was de brandweer voor en bluste de brand.

Dominique Blok van Ludvig Svensson bluste aan het eind van beursdag drie nog even een brandje.

Jos Lemmens van Lankhorst Yarns voor de hoogste stand van de beurs, die van Kubo Group waar op het dak vergaderd kon worden.