Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De winnaars van de Groente- en Fruitambassadeur 2024 bekendgemaakt

Op 7 juni 2024 werden de winnaars van de Groente- en Fruitambassadeur 2024 gelauwerd in drie categorieën: buurtsupers, speciaalzaken/marktkramen en nieuw deze editie, de categorie hoevewinkels. De wedstrijd, die voorheen bekend stond als Groentevakman, is ondertussen al aan zijn tiende editie toe en is een initiatief van VLAM in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be, Coöperatie Hoogstraten, BelOrta en REO Veiling en met de steun van Euro Pool System.

In de categorie buurtsupers kreeg Carrefour Market Sint-Niklaas de titel van Groente- en Fruitambassadeur 2024. Spar Lichtaart behaalde zilver en B2 Supermarkt in Heusden-Zolder kreeg brons;

In de categorie speciaalzaken/marktkramers werd 't Hovenierke uit Zedelgem bekroond met de titel Groente- en Fruitambassadeur 2024. Groenten & fruit Vandeputte – De Smet eindigde op de zilveren plaats en Groenten & fruit Isabelle behaalde brons;

In de categorie hoevewinkels sleept Hoeve Lambrecht-Baart uit Sint-Eloois-Vijve de titel van Groente- en Fruitambassadeur 2024 in de wacht. Zilver is voor Fruithoeve 't Beurtegoed uit Sint-Eloois-Winkel en brons voor Kwekerij Demedts – De Mey uit Gits.

"Een uitnodigende groente- en fruittoog is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke groente- en fruittoog krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten."

Met de wedstrijd 'Groente- en Fruitambassadeur' willen VLAM en zijn partners de versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten en fruit van bij ons in de kijker te zetten.

Voor meer informatie:
Liliane Driesen
VLAM
+32 02 552 80 32
[email protected]
www.vlam.be

Publicatiedatum: