Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Stadsverwarming waarborgt jaarronde kwaliteit van onze komkommers"

Elk jaar oogst de Weense telersfamilie Kasehs ongeveer 2 miljoen komkommers en verkoopt de kasgroenten voornamelijk in Wenen. Het familiebedrijf is sinds 1995 aangesloten op stadsverwarming en wordt nu gerund door Karl Kasehs jr. samen met zijn ouders. "Vroeger verwarmden we de kwekerij met olieketels. Dat was vervelend en het onderhoud kostte veel tijd. Ik kan me nog herinneren dat mijn vader 's nachts moest opstaan om het systeem draaiende te houden. Sinds we zijn overgestapt op stadsverwarming, hebben we tijd en energie bespaard en slapen we de hele nacht door," vertelde Kasehs jr. aan de krant Kronen Zeitung.


Komkommers van Kasehs

Dankzij stadsverwarming slaagt de teler er altijd in om precies de juiste temperatuur in zijn kassen te handhaven, zodat de groenten ideale groeiomstandigheden hebben en er geen schimmelziektes kunnen ontstaan. Het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen kan daarom volledig achterwege blijven. "Hoge kwaliteit in elke vorm is erg belangrijk voor ons," legt Karl Kasehs jr. uit. "De stadsverwarming van Wien Energie helpt ons om dit het hele jaar door te garanderen."

Meer weten over Kasehs Gurken? Klik hier voor het interview met bedrijfseigenaar Karl Kasehs jr. van vorig jaar.

Voor meer informatie:

K. Kasehs Qualitätsgemüse GmbH
Hörtengasse 21
A-1110 Wenen, Oostenrijk
Tel: +43 664 916 58 12
[email protected]
https://www.kasehs-gurken.at/

Publicatiedatum: