Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Camera voor plantenonderzoekers

RAYN Growing Systems heeft het Vision Camera System (RVS) geïntroduceerd. De RVS is een compacte, multispectrale camera voor plantonderzoekers. De Vision Camera is ontworpen om te gebruiken met de open source Vision software van RAYN of ontwikkelaarstools van derden. De camera maakt multispectrale beelden waarmee het gedrag van planten bestudeerd kan worden.

Kubussen
Het gepatenteerde Vision-systeem van RAYN fotografeert meerdere monochromatische beelden in een donkere omgeving terwijl de planten met verschillende gekleurde LED's worden belicht. De camera vangt de reflectie van oppervlakken op en creëert multi-spectrale beeldkubussen. Deze kubussen bevatten meer informatie dan het menselijk oog kan zien en kunnen worden gebruikt om plantmateriaal niet-destructief te analyseren.

Goedkoop
In tegenstelling tot grote, dure stationaire traditionele multispectrale camera's waarvoor planten of plantmaterialen moeten worden verplaatst, is het RAYN Vision System compact. Het kan direct in kweekruimtes worden gemonteerd en men kan kiezen tussen lokale opslag van gegevenskaarten of volledige draadloze integratie met het laboratoriumsysteem.

Markt- en productmanager Jarred Joffe: "We zijn trots op deze innovatie van RAYN Growing Systems. RAYN Vision System is een compacte, multispectrale camera voor plantenonderzoek voor wetenschappers. De andere camera's zijn allemaal veel complexer en duurder. Gebruikers kunnen nuttige gegevens extraheren uit RAYN's open-source Vision software of de camera eenvoudig integreren met ontwikkeltools van derden."

Voor meer informatie over de nieuwe camera klik hier.

Voor meer informatie:
Rayn Growing Systems
www.rayngrowingsystems.com

Publicatiedatum: