Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Peters nieuwe CEO Priva

Hans Peters, voorheen Vice President Horticulture, is benoemd tot de nieuwe CEO van Priva. Hij neemt hiermee de dagelijkse verantwoordelijkheid over van Meiny Prins. Zij neemt, na het vormen van een nieuwe board in 2023, de rol van Executive Chairman in. Samen met CFO, Thomas Lundell, vormt zij de Board van de Priva Group.

Meiny Prins, Executive Chairman Priva Group:" Dit jaar bestaat Priva 65 jaar en ik vind het prachtig om te zien dat ons familiebedrijf al die jaren zo authentiek en veerkrachtig is gebleven. Onze missie en aangescherpte strategie staan als een huis. We zijn klaar voor een volgende groeifase. In mijn rol als Executive Chairman ga ik mij focussen op strategische deelnemingen portfolio, de innovatie-agenda van de Group en thought leadership."


Hans en Meiny eerder dit jaar tijdens Fruit Logistica.

Hans Peters werkt eerder voor Unilever, de NS en Eneco en is voortaan CEO Priva: "Ik ben onder de indruk van de intrinsieke gedrevenheid, sectorkennis en expertise van mijn Privacollega's uit de hele wereld waar rentmeesterschap en duurzaamheid diep verweven zijn in onze DNA en cultuur, op élk niveau binnen het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol als CEO samen met Meiny, Priva-collega's en externe partners onze positie als "The Experts' Choice', voor onze klanten elke dag waar te maken én te overtreffen."


We zagen Hans (links) dit jaar samen met collega's Peter Könemann en Stefan Bron ook al komkommers oogsten, na een gemaakte belofte dit jaar tijdens de Berlin Party.

De Priva Group omvat de bedrijven Priva, Vanbeek, bGrid en Octiva. Ook de activiteiten van het 'thought leadership platform' de Sustainable Urban Delta vallen onder de vlag van de Group. De Group focust zich op de strategische deelnemingen, corporate partnerships en synergie. Daarnaast houdt de Group zich bezig met de langetermijnvisie, de voortgang van de strategie, groei-financiering, investeringen en aandeelhouders.

Priva is een technologiebedrijf dat hardware, software en datadiensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal (her)gebruik van water. Met ruim 550 collega's, 17 lokale kantoren en meer dan 450 internationale installatiepartners levert Priva duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen. Met haar activiteiten in Horticulture, Building Automation en Indoor Growing wil Priva bijdragen aan de steden van de toekomst: waar mensen kunnen genieten van een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving en toegang hebben tot veilig en voedzaam voedsel.

Voor meer informatie:
Hans Peters
Priva

[email protected]
www.priva.com

Publicatiedatum: