Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierde editie Horti Science Café over robotisering

Op woensdag 5 juni vond de vierde editie van het Horti Science Café plaats in het gemeentehuis van Lansingerland, georganiseerd door Tuinbouw Jongeren Oostland en Gemeente Lansingerland. Het thema van de avond was 'Robotisering' en het evenement trok een breed publiek uit de tuinbouwsector.

De avond begon met een welkom door wethouder Simon Fortuyn en Pieter Ammerlaan van Tuinbouw Jongeren Oostland. Vervolgens namen de gastsprekers, Erik Pekkeriet, Programme Manager Vision + Robotics bij Wageningen University & Research, en Evert Jaap Lugt, kwartiermaker van het HortiScience Innovation Center (HIC), het woord.

'Robotisering & Arbeid'
Erik Pekkeriet presenteerde een presentatie over 'Robotisering & Arbeid', waarin hij de impact van robotica op de tuinbouwsector belichtte. Evert Jaap Lugt volgde met een presentatie over de rol en toekomstplannen van het HortiScience Innovation Center. De presentaties leidden tot vragen en interactie met het publiek.

Na de presentaties kon iedereen tijdens de borrel netwerken. De volgende editie van het Horti Science Café staat gepland voor woensdag 25 september.

Bron: Gemeente Lansingerland

Publicatiedatum: