Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Superior Taste Award 2024

Looye Honingtomaten en Looye Joyn tomaten in de prijzen

Twee premium proposities van Looye, Looye Honingtomaten en Looye Joyn tomaten, hebben een prestigieuze Superior Taste Award hebben ontvangen van het gerenommeerde International Taste Institute Brussels. Looye Honingtomaten ontving een drie sterren ranking met een totaalscore van meer dan 91%. Looye Joyn ontving een twee sterren ranking met een score van 87%.

De Taste Award wordt twee keer per jaar toegekend door het International Taste Institute aan dranken en voedingsmiddelen die uitblinken in smaak en kwaliteit. Het International Taste Institute is een vooraanstaande autoriteit op het gebied van voedselbeoordeling en smaak. Producten worden getest op een reeks van sensorische criteria, waaronder visuele, aromatische, smaak- en texturale aspecten, evenals het uiteindelijke mondgevoel. Een product dat een award krijgt, is een product dat op elk van de bovenstaande vijf criteria is geƫvalueerd en een gemiddelde score van meer dan 70% heeft behaald.

"Smaak is een multi sensorische ervaring," zegt Margriet Looije, commercieel directeur van Looye Kwekers. "Het verkrijgen van deze erkenning voor zowel onze Looye Honingtomaten als Looye Joyn tomaten, onderstreept onze toewijding aan het leveren van consistent de allerbeste smaaktomaten aan onze klanten. Onze teams werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elke tomaat die we telen van de hoogste kwaliteit is, en deze Taste Awards zijn een erkenning van hun harde werk en toewijding."

De jury van het International Taste Institute bestaat uit meer dan 200 smaakexperts uit meer dan 20 landen. Deze professionals zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun proefervaring en staan in de schijnwerpers door hun prestaties in chef-kok- en sommelierwedstrijden, of door topinstituten zoals Le Guide Michelin en Gault & Millau. Looye nodigt iedereen uit om de bekroonde Looye tomaten te proeven en zelf te ontdekken waarom ze deze prestigieuze onderscheiding hebben ontvangen.

Voor meer informatie:
Melissa Verkade
Looye Kwekers
Tel: +31 (0)174 520 060
[email protected]
www.looye.com

Publicatiedatum: