Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Update voor drijvend zonnepanelen-systeem voor op waterbassins

Centrica Business Solutions en Albers Alligator hebben een verbeterd drijvend zonnepanelen-systeem voor waterbassins gepresenteerd. Dit systeem zorgt voor extra inkomsten door verhoogde energieopbrengst en betere waterkwaliteit dankzij verminderde verdamping en algengroei.

Het bijzondere aan het systeem van Centrica Business Solutions en Albers Alligator is het Multi-F verankeringssysteem wat stabiliteit en veiligheid garandeert.

Dankzij de nieuwe modulaire constructie zijn de panelen sneller te installeren. Een speciaal ontwikkelde rekentool van Centrica Business Solutions helpt telers de terugverdientijd en CO2-reductie te berekenen, waardoor het systeem niet alleen economisch voordelig is maar ook milieuvriendelijk.

Centrica Business Solutions en Albers Alligator hebben al vele kwekers geholpen met hun drijvende zonnepanelenoplossingen. In de nabije toekomst staan er vier nieuwe projecten op de planning. De vraag naar drijvende zonnepanelen blijft groeien, met name omdat de terugverdientijd met subsidies naar verluidt slechts vier tot acht jaar is.

Het is mogelijk SIG-F, SDE++ of MEI-subsidie te ontvangen voor zonnepanelen op water.

Voor meer informatie:
Centrica Business Solutions
+31 297 293 200
[email protected]
www.centricabusinesssolutions.nl
Albers Alligator

www.albersalligator.com

Publicatiedatum: