Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert maakt haar Future Forward duurzaamheidsstrategie bekend

Koppert heeft haar duurzaamheidsstrategie 'Future Forward - A path for a sustainable tomorrow' bekendgemaakt.

Onder leiding van Chief Strategy Officer Peter Maes, omarmt het 57 jaar oude bedrijf een bedrijfsbrede transformatie gericht op 'het integreren van duurzaamheid in elk facet van de bedrijfsvoering.' "Duurzaamheid is een morele en strategische noodzaak die waarde toevoegt aan ons bedrijf, onze bedrijfsresultaten verbetert en onze bestaanszekerheid op lange termijn vergroot", zegt Maes. "Met 'Future Forward' zetten we ons in om onze negatieve impact te verminderen en tegelijkertijd onze positieve bijdrage aan de planeet te vergroten."

Aan Kopperts duurzaamheidsstrategie ligt een wereldwijde aanpak ten grondslag, waar medewerkers op elk niveau van de organisatie en in alle dochterondernemingen bij betrokken worden. De duurzaamheidsagenda van Koppert bouwt voort op haar missie en visie, die gebaseerd zijn op een betere gezondheid van mens en aarde. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ingezet voor het terugdringen van het gebruik van pesticiden, het behoud van ecosystemen en de introductie van innovatieve duurzame verpakkingsmaterialen. Met 'Future Forward' breidt Koppert haar focus uit met energie-efficiƫntie, emissiereductie en maatschappelijke verantwoordelijkheid bij al haar dochterondernemingen.

"Door af te stemmen op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN en de Green Deal van de EU, maken we ons sterk voor internationale duurzaamheid", legt Maes uit. "Onze strategie weerspiegelt de motivatie van onze directie en onze medewerkers, de verwachtingen van belanghebbenden en onze commitment voor naleving."

Lees hier meer over Kopperts duurzaamheidsplannen.

Voor meer informatie:
Koppert
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: +31 (0) 10 514 04 44
[email protected]
www.koppert.nl

Publicatiedatum: