Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weer kas vol Nederlandse technieken afgeleverd in China

Kingpeng is in juli 2023 begonnen met de bouw van de tweede fase van het Cuihu Smart Agriculture Innovation Center in Beijing. Op 31 mei 2024 gingen de eerste planten de kas in. Het project bestaat uit 112.000 m² kassen en ondersteunende faciliteiten. 57.000 m² daarvan bestaat uit kassen voor de teelt van groenten en fruit. 35.000 m² semi-gesloten kassen en 20.000 m² kassen zijn bestemd voor vermeerdering, onderzoek en demonstratie.

Nederlandse technologie
De glazen kas maakt gebruik van Nederlandse technologie op het gebied van land- en tuinbouw. Zo wordt er geteeld zonder gebruik te maken van de grond, is er een systeem voor de integratie van water en meststoffen en is er een intelligent milieucontrolesysteem aanwezig.

Tuinbouwfabriek
De ruime en lichte kas is en moderne "tuinbouwfabriek" met overal technologie. Er zijn klimaatinstallaties geïnstalleerd aan de noord- en zuidkant van de kas. Warmte, koeling en CO₂ worden gelijkmatig verdeeld over elke hoek van de kas door middel van AHU-klimaatunits. Deze installaties regelen het klimaat in de kas. "Hierdoor kan de kas een zomerproductie in Beijing bereiken en de beste groeiomgeving voor tomatenteelt creëren", vertellen medewerkers van het bedrijf.

Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Hi-tech Corporation
Tel: +86 58711536
[email protected]
www.kingpengintl.com

Publicatiedatum: