Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Mooi om te zien hoe het merk ‘Westland’ ook in China erop staat"

De positie van de glastuinbouw en Westland staat onder druk. Om dat tij te keren zijn er de
afgelopen tijd plannen gemaakt. De gemeente is van plan extra werk te maken van 'branding' en 'positionering' van het 'sterke merk Westland'. Daarbij ligt de focus de komende jaren ook op internationalisering. In dat kader valt een recent bezoek van een Westlandse delegatie aan China op. Ivo Meijer schrijft er op LinkedIn over.

Hij bezocht samen met een collega de IPM in Beijing, ging op uitnodiging van de provincie Zuid-Holland en Dutch Sino Business Promotions op toer in de provincies Shangdong en Hebei en bezocht de stad Dezhou. Als gemeente Westland is er al sinds 2016 een tuinbouwvriendschap met Dezhou. Ivo: "Het was goed om met eigen ogen te zien welke ontwikkelingen deze stad al heeft gemaakt op het gebied van tuinbouw, maar vooral ook welke enorme ambities en concrete plannen ze al hebben hiervoor. Mooi om te zien hoe het merk 'Westland' en ons bedrijfsleven ook in China erop staat, ondanks alle uitdagingen, waaronder het beleid van China om steeds meer lokaal te produceren en ontwikkelen. Het heeft ons een goed beeld gegeven van de kansen, uitdagingen en onze rol richting China."


Ivo in Kazachstan in 2023, op een beurs in Almaty

Publicatiedatum: