Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Skillpack neemt Tenpackaging over

Skillpack neemt Tenpackaging over. Deze strategische overname versterkt Skillpack 's positie in de markt en breidt haar capaciteiten en diensten verder uit. Dit omvat het machinepakket van Fabbri, met de rekfoliemachine zoals de Elixers en Automac evenals de bekende klappack/fastpackmachines.

Met ingang van 1 juni 2024 zal Tenpackaging opereren onder de nieuwe naam Tenpack. Het bedrijf zal verhuizen naar een nieuw adres: Ohmweg 39, 2952 BD Alblasserdam. Deze locatie biedt verbeterde faciliteiten die de efficiëntie en productiecapaciteit verder zullen verhogen. Naast de verhuizing en uitbreiding van het machinepakket zal ook het team worden uitgebreid en is er een vestiging in België geopend.

"De overname van Tenpackaging is een belangrijke stap in onze groeistrategie. Door het combineren van de expertise en middelen van beide bedrijven kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met innovatieve en hoogwaardige verpakkingsoplossingen. We kijken ernaar uit om de sterke reputatie en marktpositie van Tenpackaging voort te zetten en uit te breiden onder de nieuwe naam Tenpack", vertelt Arjan Moree.

Tenpack blijft zich richten op het leveren van kwalitatieve verpakkingsoplossingen en uitstekende service aan haar klanten. "Alle bestaande klantenrelaties en contracten zullen gerespecteerd worden en het huidige personeel wordt geïntegreerd in de nieuwe organisatie."

Voor meer informatie:
Arjan Morêe
Skillpack
Tel: 078-6933900
[email protected]
www.skillpack.nl

Publicatiedatum: