Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arie van Vliet, schakel tussen sales en productie

"Elke dag bezig zijn met technische vraagstukken is een feestje"

Arie van Vliet begon zijn carrière bij Berg als stagiair. Hij deed een opleiding Werktuigbouw en kreeg Berg als stageplek toegewezen. Inmiddels werkt Arie al 26 jaar bij Berg. Op de vraag wat het werken bij Berg nog steeds zo leuk maakt, antwoordt Arie: "Ik ben elke dag bezig met technische vraagstukken en we zijn altijd bezig om het product verder te ontwikkelen. Dat is een feestje!"

Zijn huidige functie is Operationeel manager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aannemen van de orders van sales en is hij als het ware de schakel tussen sales en productie, van goederenontvangst (koopdelen), tot expeditie. En natuurlijk de productie ertussen.

Constant in ontwikkeling
"Mijn bijdrage aan de BeNomic Star is dat ik in samenspraak met sales en de collega's van operations de klantwensen vertaal in technische oplossingen", zegt Arie. Hij ziet de ontwikkeling van de BeNomic Star als volgt voor zich: "We zullen altijd blijven inspelen op de marktvraag en dat kun je ook zien aan de hand van de afgelopen jaren. Onze BeNomic is constant aan verandering onderhevig om zo aan de klantwens te kunnen blijven voldoen. En zo hoort het ook." Eén van de dingen waar Arie na 26 jaar toch echt wel trots op is, is zijn bijdrage aan de optimalisatie van het productieproces.

Voor meer informatie:
Berg Hortimotive

Tel: +31 (0)174 51 77 00
[email protected]
www.berghortimotive.com

Royal Brinkman
Tel: 0174 - 446 100
[email protected]
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: