Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spuitrobot rijdt automatisch van pad naar pad bij Kwekerij Noordermeer

Als officiële dealer van Berg Hortimotive, heeft Steenks Service een spuitrobot met bijbehorende verplaatser geïntegreerd bij Kwekerij Noordermeer. Dit is een modern tuinbouwbedrijf in Vierpolders, dat zich voornamelijk bezighoudt met de teelt van trostomaten voor export. De nieuwe spuitmachine zal worden ingezet voor het automatisch bespuiten van gewassen.

Combinatie spuitrobot met verplaatser
Kwekerij Noordermeer heeft gekozen voor de Meto SW spuitrobot inclusief Meto Trans verplaatser van Berg Hortimotive. De Meto SW zorgt voor bescherming tegen ziektes en plagen voor het gewas. De Meto Trans wordt toegepast als verplaatser van de spuitrobot. De spuitrobot gaat zelfstandig aan de slag met spuiten van het gewas en rijdt automatisch van pad naar pad, met een gemiddelde snelheid van 90 meter per minuut.

Samenwerking met Berg Hortimotive
Steenks Service heeft een officieel partnerschap met Berg Hortimotive. Deze organisatie houdt zich al langer dan 50 jaar bezig met het ontwikkelen en aanbieden van logistieke oplossingen binnen de glastuinbouw. Sander Zuidgeest, Steenks Service: "De samenwerking geeft ons de kans om nieuwe en gebruikte spuitwagens of andere machines van deze A-dealer te leveren."

Voor meer informatie:
Steenks Service

Tel: +31(0)174-510266
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: