Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuid-Hollandse accountantskantoren fuseren

Moore DRV en Ruitenburg adviseurs & accountants bundelen de krachten. De twee accountantskantoren met een lange geschiedenis in Zuid-Holland fuseren. Beide kantoren delen onder andere een hoge betrokkenheid bij het Westland en zijn actief in de glastuinbouw.

Ruitenburg kiest voor aansluiting bij Moore DRV om haar medewerkers meer ontwikkelingsmogelijkheden te kunnen bieden en om de gespecialiseerde dienstverlening aan klanten beter te borgen en uit te breiden. Ook de toegang tot een groter en krachtig internationaal netwerk is voor Ruitenburg interessant. Moore DRV verkrijgt met de aansluiting van Ruitenburg onder andere een juridisch specialistenteam.

De overeenkomsten tussen de cultuur van beide bedrijven zorgt voor een goede match, stellen beide partijen bij de bekendmaking. Persoonlijke aandacht voor zowel de medewerker als klant, en het werken vanuit regionale vestigingen zijn daarbij belangrijk. Jan-Pieter Bood, bestuursvoorzitter van Ruitenburg: "We zijn heel blij met deze stap, waarover we al langere tijd met elkaar in gesprek zijn. We anticiperen hiermee op wat er in de dynamische markt gebeurt."

Ruitenburg voegt 300 medewerkers toe aan Moore DRV. Begin dit jaar werd met de aansluiting van Rijkse (200 medewerkers) de positie in Zeeland verstevigd. Het zijn waarschijnlijk niet de laatste aansluitingen dit jaar. "We zien veel mogelijkheden om onze waarde voor ondernemers in de echte economie en voor onze mensen verder te verhogen. Daarvoor is groei naar een top-10 positie in de sector nodig", zegt Marco Utermark, voorzitter raad van bestuur van Moore DRV. "We willen toonaangevend blijven in Zuidwest-Nederland, vooral als werkgever. Immers, al onze ambities staan of vallen met voldoende, goed gekwalificeerde, ondernemende mensen. Het behoud van onze cultuur en onze kernwaarden, en het bieden van bijzondere ontwikkelingsmogelijkheden zijn dan ook een absolute voorwaarde voor groei."

Nieuwe uitdagingen voor ondernemers
"Wij, en ook de bestuurders van Ruitenburg, zien dat ondernemers in de echte economie voor extra uitdagingen komen te staan. In het afleggen van rekening en verantwoording zoals op het gebied van duurzaamheid, fraude en andere risico's. Ondernemers investeren zelf in kennis en bijvoorbeeld AI en robotisering, waardoor de vraag aan ons uitdagender en interessanter wordt. Familiebedrijven willen internationaal groeien. Voor ons zijn die ontwikkelingen razend interessant. Ze leggen de lat voor ons hoger en bieden volop ontwikkelingskansen voor onze mensen. Daarom willen we versneld meer investeren in bredere en meer specialistische dienstverlening en in de ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers dan we de afgelopen jaren al hebben gedaan."

Groei
Moore DRV groeide de afgelopen jaren autonoom en door aansluitingen. De meest recente aansluitingen zijn die van Trivent (Midden- en Oost-Brabant) in 2023 en Rijkse (Zeeland en Barendrecht) per 1 januari van dit jaar. Daarmee kwam het aantal medewerkers op 1.000 en het aantal vestigingen op 13. De aansluiting die vandaag bekend is gemaakt leidt tot een groei tot 1.300 medewerkers en 17 vestigingen. De maatschap Moore DRV neemt toe van 35 naar 50 partners.

Voor meer informatie:
Moore DRV
www.moore-drv.nl
www.ruitenburg.nu

Publicatiedatum: