Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jansen Paprika koopt kwekerij collega Carlo Zwinkels

Paprikatelers Ivo en Ron Jansen uit Andijk hebben afgelopen week de naastgelegen paprikakwekerij van Carlo Zwinkels gekocht, waardoor het areaal van Jansen Paprika groeit van 25 naar 45 hectare. Met deze strategische overname zetten de ondernemers een belangrijke stap richting het toekomstbestendig maken van hun bedrijf. De aankoop past ook perfect binnen de plannen en groeiambities van PapriCo, het blokpaprikamerk van coöperatie Growers United.

Sinds 1965 richt Jansen Paprika zich op het telen van paprika's, als één van de eerste paprikabedrijven van Nederland. Begonnen in het Westland en sinds 2007 gevestigd in Andijk Noord-Holland. Met de overname van paprikakwekerij Carlo Zwinkels, bestaat Jansen Paprika straks uit drie moderne vestigingen van in totaal 45 hectare. Gerund door de broers Ron en Ivo Jansen. Met de focus op efficiëntie en duurzaamheid, produceert het familiebedrijf dagelijks verse paprika's van topkwaliteit.


Ivo en Ron Jansen

Verpakken om de hoek
Samen met een aantal collega-paprikatelers vormt Jansen Paprika PapriCo, het blokpaprikamerk van coöperatie Growers United. Een groep die op moderne teeltlocaties jaarlijks ruim 35 miljoen kilo paprika's teelt. Het verwerken en verpakken van deze blokpaprika's gebeurt direct na de oogst in het gloednieuwe en optimaal geautomatiseerde verpakkingscentrum om de hoek, in het Noord-Hollandse Zwaagdijk.

Voor meer informatie:
Growers United
[email protected]
www.growersunited.nl

Publicatiedatum: