Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China krijgt World Horti Center

Afgelopen vrijdag heeft World Horti Center een overeenkomst getekend met een Chinese partner. Met het tekenen van deze overeenkomst gaat er binnen afzienbare tijd een World Horti Center-locatie gerealiseerd worden in de provincie van Shandong. Dit wordt een lokale hub voor de ruim 100, veelal Nederlandse partners die actief zijn in World Horti Center. Bij dit feestelijke moment waren onder andere de burgemeester van Westland, Bouke Arends en vice-burgemeester Li Guoxiang van Jinan getuigen.

Vlnr: Li Guoxiang, Bouke Arends, Zhang Oingzhong en Puck van Holsteijn

Tweede locatie buiten Nederland
Met deze realisatie verstevigt Shandong haar positie in de Chinese tuinbouwsector en wordt samenwerking met Nederlandse partijen vergemakkelijkt. Voor World Horti Center wordt, met het aangaan van dit nieuwe contract, de opening van een tweede locatie buiten Nederland realiteit. Begin 2023 werd er al een locatie geopend in Zuid-Korea, een World Horti Center kantoor waar de focus voornamelijk op onderwijs en onderzoek ligt.

Puck van Holsteijn, directeur World Horti Center: "Met het tekenen van deze samenwerking is een tweede World Horti Center locatie buiten Nederland weer een stap dichter bij, hiermee bouwen we ons concept verder uit. Ook maken we de connectie met het Chinese bedrijfsleven gemakkelijker voor onze ruim 100 participerende bedrijven. Hier blijft het overigens niet bij, we zijn ook aan het focussen op andere continenten voor de komende jaren".

Bron: World Horti Center

Publicatiedatum: