Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Adrichem Kwekerijen en Van Marrewijk Tomaten fuseren

Van Adrichem Kwekerijen en Van Marrewijk Tomaten gaan vanaf heden samen verder als één gezamenlijke onderneming. Beide tomatenkwekers zorgen met deze fusie voor een goed fundament om samen vanuit een nieuwe organisatie verder te kunnen groeien. De bundeling van de twee bedrijven levert een nieuw bedrijf op met een teeltareaal van ruim 62 ha voor de teelt van grove trostomaten.

Van Adrichem Kwekerijen is gevestigd in Steenbergen en Westdorpe en Van Marrewijk Tomaten is gevestigd te Dinteloord. De krachtenbundeling zorgt voor een nieuwe impuls en groeimogelijkheden voor de directieleden en medewerkers.


V.l.n.r: Jos van Adrichem, Stijn van Marrewijk, Twan van Marrewijk, Bas van Adrichem, Rob van Adrichem, Sjoerd van Adrichem, Jan van Marrewijk en Loek van Adrichem.

De toekomstige directie zal worden gevoerd door Jan van Marrewijk, Twan van Marrewijk, Sjoerd van Adrichem en Loek van Adrichem. De komende periode zullen de directieleden gebruiken om de taakverdeling te verfijnen, de bedrijven goed te laten integreren en de processen te optimaliseren. Het belangrijkste is dat directie en medewerkers van beide bedrijven nu van elkaars expertises gebruikmaken en markttechnisch hun klanten optimaal kunnen bedienen. "Door de samenvoeging ontstaat er een robuuste organisatie waarin de professionaliteit toeneemt."

Vanuit de reeds jarenlange samenwerking tussen deze bedrijven kent men elkaar reeds lange tijd. Dit zowel vanuit de telersvereniging en Samax waarvan men beide aandeelhouder is, als vanuit een vriendschappelijke basis. Hieruit is de overtuiging ontstaan dat zij in elkaar de juiste partners hebben gevonden.

Voor meer informatie:
Van Marrewijk Tomaten
[email protected]
www.marrewijk-tomaten.nl

Van Adrichem Kwekerijen
[email protected]
www.vanadrichemkwekerijen.nl

Publicatiedatum: