Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met de nieuwste inzichten in klimaatbeheersing en scherming

30 mei masterclass "Houd je gewas in balans in de zomermaanden"

Drie experts op het gebied van tuinbouw, Tomatoworld, Hoogendoorn Growth Management en Ludvig Svensson, bundelen hun krachten voor een exclusieve Masterclass over de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatregeling en scherming in de tuinbouw. De masterclass vindt plaats op 30 mei 2024 en biedt kans voor professionals in de tuinbouwsector om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technologieën om de warme zomermaanden door te komen.

Tomatoworld
De Masterclass wordt gehouden in Tomatoworld in Honselersdijk en begint om 13:00 uur. Het programma omvat een presentatie door sprekers, Ton Habraken van Ludvig Svensson/Plant Empowerment en René Beerkens van Hoogendoorn Growth Management/Plant Empowerment, gevolgd door een interactieve sessie waarin deelnemers dieper kunnen ingaan op onderwerpen als scherming, klimaatregeling, teeltplanning, netto straling, vochtstress en optimalisatie van lichtgebruik.

Masterclass
Een optionele rondleiding door de kas is ook beschikbaar om de deelnemers een praktijkgerichte ervaring te bieden. "We zijn verheugd om deze Masterclass aan te bieden in samenwerking met Tomatoworld, Hoogendoorn en Ludvig Svensson", zegt Claudia van Staalduinen, marketing en communicatie medewerker bij Tomatoworld. "Dit evenement is bedoeld om professionals in de tuinbouwsector te voorzien van waardevolle inzichten en praktische kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatregeling en scherming."

Netwerken
De Masterclass biedt gelegenheid voor deelnemers om te netwerken met andere professionals in de sector en direct contact te leggen met de sprekers en vertegenwoordigers van Tomatoworld, Hoogendoorn Growth Management en Ludvig Svensson.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over de Masterclass? Klik dan op deze link.

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
Westlandseweg 190
3131 HX Vlaardingen
Tel: +31 (0)10 460 80 80
[email protected]
www.hoogendoorn.com

Publicatiedatum: