Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaarlijks 6,5 ton cannabisteelt op 30.000 m²

Holigram, één van de telers die geselecteerd is voor het Nederlandse Cannabis-experiment werkt samen met TSRgrow om hun cannabisteeltproces te verbeteren. "Het doel van Holigram is om jaarlijks 6,5 ton cannabis te telen op een areaal van 30.000 m². Daarvoor is een strategische aanpak die efficiëntie, productiviteit en kwaliteit maximaliseert", vertelt Mikhail Sagal, president van TSRgrow.


Jetze de Raad in de Holigram-fabriek

Daarom ontwikkelde TSRgrow een systeem dat is afgestemd op de behoeften van Holigram. TSRgrow Holigram integreert de LED-verlichtingsoplossingen en het slim energiebeheer van TSRgrow met omgevingssensoren. Daarmee biedt het een oplossing die elk aspect van hun teeltproces optimaliseert.

Energiesysteem
Het TSRgrow's gecentraliseerde energiesysteem staat centraal. Daarmee krijgt Holigram controle over hun faciliteit. "Elk aspect van receptbeheer tot realtime gegevensbewaking wordt nauwlettend in de gaten gehouden om een maximale output tegen minimale energiekosten te garanderen. Bijvoorbeeld receptbeheer tot realtime gegevensbewaking. Dit niveau van precisie en efficiëntie wordt verder verbeterd door de naadloze integratie van het TSRgrow-systeem met het gebouwbeheersysteem van Holigram. Daardoor zijn er masterrecepten mogelijk die het energieverbruik en de gegevensanalyse van elke soort die in de faciliteit wordt gekweekt sturen."Bekijk de video hieronder voor een rondleiding achter de schermen door de faciliteit met Jetze de Raad, CEO van Holigram, en Mikhail Sagal.Voor meer informatie:
TSRgrow
[email protected]
www.tsrgrow.com

Publicatiedatum: