Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
alle internationale tuinbouwleveranciers in één boek

Nieuwe Greenhouse Guide online en in gedrukte vorm beschikbaar

Hallo nieuwe Greenhouse Guide! De nieuwste editie van onze internationale gids voor de glastuinbouwsector is nu beschikbaar in zowel print als online formaat.

De afgelopen maanden hebben Eelkje Pulley en Priscilla Heeffer zich ingezet om van deze editie de meest uitgebreide ooit te maken. De bijgewerkte en uitgebreide kopersgids bevat nu nog meer contactgegevens van kassenbouwers, scherminstallateurs, energiedeskundigen, zaadleveranciers, veredelaars, adviseurs en andere essentiƫle tuinbouwleveranciers. Wat je ook nodig hebt, waar je ook bent, je vindt de juiste contacten in deze gids!

We hebben 6.500 exemplaren gedrukt en de eerste partij wordt momenteel verspreid. U kunt uw gratis exemplaar ophalen op GreenTech 2024 en later op evenementen zoals de Canadian Greenhouse Conference, Fruit Logistica en andere beurzen.

Als je niet naar GreenTech kunt komen, stuur ons dan een e-mail om je gratis exemplaar aan te vragen. We vragen slechts een vergoeding van $25 USD/EUR voor de verzend- en administratiekosten.

Of bekijk onze digitale publicatie:

Voor meer informatie:
Eelkje Pulley
[email protected]
Priscilla Heeffer
[email protected]

Publicatiedatum: