Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kennisevent over Duurzame Inzetbaarheid voor de sector Groothandel Groenten & Fruit

Handel Groeit organiseert DI-dag 2024

Hoe maak je een HR-beleid dat gericht is op Duurzame Inzetbaarheid (DI)? Speciaal voor haar deelnemers organiseert Handel Groeit een kennisevent over dit actuele onderwerp. DI is een ruim begrip en om bedrijven te helpen onderscheidt het ministerie van SZW vier thema's, waaronder gezond, veilig en vitaal werken. Uit onderzoek onder de deelnemers van Handel Groeit blijkt dat dit thema hoog op hun agenda staat.

Vitaliteit is daarom de rode draad in het eerste event van Handel Groeit over Duurzame Inzetbaarheid: gezonde en vitale medewerkers zijn meer tevreden over hun werk en ervaren meer werkgeluk en werkplezier. Wat is vitaliteit en hoe zet je dit in binnen je bedrijf?


Herre Zonderland

Keynote speakers Herre Zonderland en Joyce Schaeffer (AWVN, foto rechts) geven hun visie op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Aansluitend leidt Joyce een interactief panelgesprek met 3 bekende bedrijven uit de groente- & fruitsector. In de middag staan 3 workshops in de planning waar de deelnemers praktische handvatten krijgen waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding op de website van Handel Groeit.

Voor meer informatie:
Handel Groeit
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
06 15 57 65 81
[email protected]
www.handelgroeit.nl

Publicatiedatum: