Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Mouwen opstropen en je muil houden”

P&M Jansen Transport viert 30-jarig jubileum

Tholen - Zaterdag 18 mei vierde P&M Jansen Transport een feestje ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan. "We hebben lang getwijfeld of we het moesten vieren, maar zijn blij dat we het toch hebben gedaan. Het was een fantastisch feest met een goede opkomst en we hebben geweldig genoten", vertelt Jeffrey Jansen.

"Alle gasten kregen een mok mee naar huis met een karikatuur erop van mijn vader Peet en broer Marco erop, die het bedrijf gestart zijn in 1994."

"Ook staat er een tekst op die onze Rotterdamse werkwijze wel omvat: 'Mouwen opstropen en je muil houden'. De gasten hebben dit met een grote glimlach ontvangen."

We werden verrast door de chauffeurs met een mooie bedrijfsfilm met dronebeelden tijdens hun werkzaamheden op Handelscentrum Barendrecht en een prachtige foto van onze auto's met daarboven onze overleden broer Marco Jansen", vervolgt Jeffrey.

"Ook werden mijn broer Dennis, de chauffeurs en ik door mijn vrouw Nicole verrast met een magazine vanwege ons 30-jarig jubileum (drie maanden online beschikbaar).

Voor meer informatie:
P. & M. Jansen Transport
Kiotoweg 735
3047 BG Rotterdam
Tel.: 06 11 360 560
[email protected]
www.pmjansen.nl