Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede SRV-wagen voor De Blauwe Tomaat in zicht

AGF-wagen De Blauwe Tomaat rijdt al ruim 5 jaar rond in Arnhem en al langere tijd was er de droom om het concept uit te breiden naar een nieuwe stad. Op Facebook deelt oprichtster Loes van der Meulen mee dat ze een nieuwe SRV-wagen heeft uitgezocht. "De droom is er al langer om uit te breiden naar een nieuwe stad. En de droom lijkt steeds meer werkelijkheid te worden. Vandaag hebben we geshopt en hopelijk binnenkort voldoende €€ om deze beauty te kopen."

De Blauwe Tomaat staat op diverse plekken in Arnhem en biedt tegen 'een betaalbare prijs' groenten, fruit en andere benodigdheden aan. Maar het is meer dan alleen een winkel op wielen; het fungeert ook als een informele ontmoetingsplek waar mensen samenkomen. Loes' toekomstvisie is om uiteindelijk in vijf verschillende steden actief te zijn.

Loes neemt een selfie bij de tweede SRV-wagen

Loes streeft ernaar om na de zomer haar activiteiten uit te breiden naar een andere stad, zegt RTV Connect. Voordat het zover is, zijn er nog verschillende stappen te nemen, er lopen onderhandelingen met diverse gemeenten waaronder Nijmegen. "Zodra de exacte locatie bekend is, moet ik samen met de gemeente wijken selecteren waar ik mijn diensten ga aanbieden," zegt Loes. Hierbij is het essentieel om niet te concurreren met bestaande winkelcentra of kleine ondernemers.

Publicatiedatum: