Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschillende grote telers op de lijst van beste bedrijven in Canada

Mastronardi Produce, Red Sun Farms, Oppy en Fresh Direct Produce hebben weer een plekje veroverd op de lijst met Canada's Best Managed Companies.

"De winnaars van Best Managed 2024 laten de hoogste Canadese zakelijke normen van innovatie, aanpassingsvermogen en gedurfd leiderschap zien," vertelt Lorrie King, Partner, Deloitte Private en co-leider van het Canada's Best Managed Companies programma. Elk jaar strijden honderden ondernemende bedrijven voor deze titel in een onafhankelijk evaluatieproces.

Mastronardi Produce
Dit familiebedrijf van de vierde generatie is benoemd tot winnaar van 2024 van de Platinum Club onderscheiding van Canada's Best Managed Companies. Dit is de 15e opeenvolgende overwinning voor het bedrijf. "Er is dit jaar veel te vieren met onze partners en de gemeenschap", vertelt Paul Mastronardi, president en CEO van Mastronardi Produce. "We vieren ons 70-jarig jubileum als familiebedrijf en het winnen van de Canada's Best Managed Company award is een goede manier om de vieringen te beginnen."

De Mastronardi Produce familie

Red Sun Farms
Red Sun Farms is voor het twaalfde achtereenvolgende jaar benoemd tot één van Canada's Best Managed Companies en behoudt de Platinum Club status. Carlos Visconti, CEO van Red Sun Farms voor de VS en Canadese operaties is er blij mee. "Deze erkenning bevestigt onze positie als leiders in de groenten- en fruitsector."

Oppy
Oppy heeft voor de 23e keer de award ontvangen en heeft al 17 jaar een plaats in de Platinum Club van het programma. "We zijn trots op deze prestatie", vertelt voorzitter, CEO en managing partner John Anderson. "Het voedt onze drive om vooruit te gaan."

Fresh Direct Produce
Dit bedrijf heeft de award voor het 13e opeenvolgende jaar ontvangen. "We zijn blij met deze erkenning", zegt Adri de Wet, groepspresident bij Fresh Direct Produce Group of Companies.

Voor meer informatie:
Julia Shreve
Mastronardi Produce
[email protected]
www.sunsetgrown.com

Leona Neill
Red Sun Farms
Tel.: 519-712-8493
[email protected]

Kelsey Van Lissum
Oppy
Tel.: +1 (604) 461-6779
[email protected]
www.oppy.com

Peter App
Fresh Direct Produce
[email protected]
https://freshdirectproduce.com/

Publicatiedatum: