In een samenwerking tussen driesterrenchef Corey Lee en Hyundai Motor Group Innovation Center Singapore (HMGICS), is Na Oh, een nieuw restaurantconcept klaar. Met automatisering en roboticatechnologie beheert HMGICS daarnaast een vertical farm van twee verdiepingen. Die vertical farm heeft de capaciteit om dagelijks meer dan 30 kg verse producten te telen. De slimme robotfarm is open voor bezoekers en 'de eerste in zijn soort'. Na Oh zal de ingrediƫnten rechtstreeks uit deze faciliteit halen.
"Tevoorschijn komen"
Onder leiding van de culinaire visie van de in San Francisco gevestigde chef-kok Corey Lee, verkent Na Oh de traditionele Koreaanse keuken door een moderne lens. Na Oh is het eerste project van chef-kok Corey Lee in Zuidoost-Aziƫ. Na Oh, wat 'tevoorschijn komen' betekent in het Koreaans, moet een culturele hub voor de Koreaanse keuken worden.
"Het is inspirerend geweest om de innovatie die Hyundai biedt bij HMGICS samen te brengen", vertelt chef-kok Corey Lee. "Ik hoop een frisse en nieuwe optie voor de Koreaanse keuken naar Singapore te brengen. Hoewel Na Oh een informeel familierestaurant is zullen we dezelfde kwaliteitsproducten en technische bereidingen serveren die gewoonlijk voorbehouden zijn aan fine dining. Ik ben gemotiveerd om dit soort eetervaring toegankelijker te maken."
Gastvrijheid
HMGICS vormt de kern van het concept van Na Oh. Door Na Oh te integreren in HMGICS wordt de klantbeleving van de hub verder uitgebreid dan een traditionele autofabriek. Daardoor moet het een gastvrijheidsbestemming in Singapore worden. Onder leiding van chef-kok Corey Lee zal het culinaire team van Na Oh verfijnde hansik-gerechten bereiden die zijn afgestemd op de moderne smaak. Na Oh zal naar verwachting in juni 2024 voor het publiek worden geopend.
Voor meer informatie:
Hyundai Motor Group
www.hyundaimotorgroup.com