Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommerprijs retail kruipt naar elkaar toe

Tholen - De prijsontwikkelingen van vijf AGF-producten bij online retailers blijven we wekelijks volgen. Hieronder de laatste prijsverschuivingen bij avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen en komkommers gezien door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

Er zijn in week 19 geen bijzondere prijswijzigingen in avocado, behalve dat de aanbieding bij Hoogvliet weer over is.

Klik hier voor een vergroting

De prijsstijging voor bloemkool is nog niet voorbij, alle zes de supermarkten die Supermarktscanner volgt verhogen de prijzen flink. Bloemkool bij AH en Plus is nu 3,19 euro per stuk. Dirk voerde een flinke prijsstijging door van 40 cent, maar blijft de goedkoopste met 2,39 euro per bloemkool. DekaMarkt verhoogde de prijs het meest (50 cent), Jumbo verhoogde de prijs het minst (0,10 cent).

Klik hier voor een vergroting

Albert Heijn voert een opvallende hoge prijsverlaging door voor Galia meloen. De nieuwe vaste prijs komt volgens Supermarktscanner uit op 1,99 euro. Bij DekaMarkt lijkt de Galia uit het online assortiment, voor de zesde week op rij ontbreekt deze.

Klik hier voor een vergroting

Er zijn ook geen bijzonderheden bij handsinaasappelen te melden in week 19. De netjes van 2 kg handsinaasappelen kosten tussen de 2,99 euro en 3,29 euro.

Klik hier voor een vergroting

De weekaanbieding van Hoogvliet met komkommer is voorbij, met 0,98 cent per stuk hanteert Hoogvliet in de vergelijking van Supermarktscanner de hoogste prijs. AH verlaagt de prijs met 0,03 cent per stuk. De andere retailers hanteren de vaste prijzen die liggen tussen de € 0,79 en € 0,85 per stuk.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.