Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kosten te hoog

Restaurant in Westlandse druivenkas dicht

Restaurant The Vineyard in Monster, gevestigd op historische druivengrond, is per 1 mei gesloten. De stichting schrijft op de website de kosten niet meer te kunnen dragen.

"De kosten zijn groter dan we kunnen dragen en we hebben gemerkt dat we hierdoor meer bezig zijn met het draaiende houden van de horeca, dan met het uitdelen van de liefde van Jezus. We ervaren dat God ons nu tot stilstand roept. Dus is het tijd om stil te worden. Om te luisteren naar God. Wat is Zijn bestemming met deze bijzondere plek? Welke richting mogen we op? Veel is onzeker. Wat we wel zeker weten, is dat God met The Vineyard iets begonnen is. Wij geloven dat Hij nog iets veel groters van plan is."

In 2019 sloot themapark De Westlandse Druif in Monster. Als The Vineyard werd het park nieuw leven ingeblazen met onder meer een restaurant en ruimte voor activiteiten.


The Vineyard in december 2023, archief GroentenNieuws

Publicatiedatum: