Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"continuïteit, samenwerking en specialisatie"

Elektravon-Haket gaat verder als Haket

Recent heeft Elektravon Tuinbouw b.v. al haar activiteiten ondergebracht bij T. Stolze Installatietechniek b.v.. Daarmee komt, eveneens, een einde aan de 18-jarige samenwerking tussen Haket Handelsonderneming en Elektravon Tuinbouw b.v. welke was vormgegeven middels de gezamenlijke vennootschap Elektravon-Haket B.V. Elektravon-Haket blijft intact om de gebruikelijke service en garantievoorwaarden aan de relaties te kunnen garanderen.

Haket & partners
Nieuwe klanten en bestaande relaties zijn bij Haket natuurlijk welkom voor klimaatcomputersystemen, elektrotechnische installaties en water- en schermtechnische installaties in binnen- en buitenland. "Voor de elektrotechnische installaties en de klimaatcomputersystemen hebben wij nieuwe partners gezocht en gevonden. Vanaf heden leveren en installeren wij, naast Hoogendoorn klimaatcomputersystemen, ook de belangrijkste andere merken."

Al meer dan 40 jaar levert en installeert Haket internationale water- en schermtechnische installaties voor de moderne glastuinbouw.

"Ons bedrijf heeft expertise opgebouwd in alles wat te maken heeft met water voor de teelt van bloemen, planten, groenten en fruit, vanaf het ontwerp tot dagelijks onderhoud en keuringen. Klanten kunnen vertrouwen op de systemen van Haket vanwege onze jarenlange ervaring en specifieke kennis, waarmee onze specialisten kunnen inspelen op alle klantwensen."

Voor meer informatie:
Roelof en Ronald Haket
Haket Handelsonderneming B.V.
Molenweer 12
2291 NR Wateringen
Tel: 0174513437
[email protected]
www.haket.nl