Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toolkit uitgebreid met Groene Persona Test en POP

De Toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nederland is uitgebreid met twee tools voor medewerkers: de Groene Persona Test en het opzetten van een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP). Onderdeel van deze toolkit is onder meer de Toolkit Boeien en binden. Deze bevat instrumenten en handvatten voor de gehele 'employee journey': van selectie en onboarding tot en met (door)groeien en uitstap.

Deze toolkit boeien en binden is uitgebreid met twee onderdelen:

  1. Groene Persona Test: Groenpact onderscheidt vier verschillende werknemersprofielen in de groene sector. Via een test krijgen werknemers inzicht in wat voor type werknemer zij zijn. Daarnaast laat het zien hoe werknemers in hun werk staan, wat zij belangrijk vinden en wat bij hen past qua leren en ontwikkelen.
  2. Persoonlijk ontwikkelplan: Stimuleer werknemers zich te ontwikkelen. Een effectieve manier daarvoor is het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP). Zo blijven werknemers flexibel en duurzaam inzetbaar.

Hier is de toolkit te bekijken bij Glastuinbouw Nederland.

Publicatiedatum: