Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Canadese tomaten weerbaarder maken tegen hitte"

Crop Health Vision heeft Croptimum geïntroduceerd in Europa, Afrika en Latijns-Amerika. Het bedrijf zal nu Croptimum, een natuurlijke plantactivator, introduceren in Noord-Amerika samen met het Canadese Green Search. Green Search ontwikkelt en distribueert producten en adviseert telers over hun inputs.

Arjen de Haan (Crop Health Vision) en Remco Kostwinder (Green Search Inc.) hebben in 2023 veel tijd besteed aan het gebruik van Croptimum met telers in Noord-Amerika. Op basis van herhaaldelijk positieve resultaten hebben ze besloten tot een partnerschap voor de verkoop in Canada over te gaan.

Bestrijding van hittestress
Croptimum is een natuurlijke plantactivator die een reactie teweegbrengt met glutathion. Glutathion is betrokken bij veel plantprocessen. Door regelmatige toepassing wordt de gevoeligheid voor hittestress aanzienlijk verminderd. Behandelde gewassen vertonen verhoogde chlorofylniveaus, effici├źntere fotosynthese, verbeterde stomatale geleiding en lagere bladtemperatuur. Daardoor kunnen planten langere perioden optimaal blijven presteren. In een periode van stressvolle hitte verbetert dit de gezondheid en veerkracht van planten. Na toepassing is een hogere vruchtzetting tot 15% gemeten.

Croptimum is ontworpen voor toepassing via irrigatie.

Voor meer informatie:
CHV International
Tel: +31 (0)174-645080
[email protected]
www.chvint.com

Green Search Inc.
[email protected]
greensearchinc.com

Publicatiedatum: