Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nicole Visbeen, DLG Logistics

"Onze verwachting is dat de grenscontroles rustig worden opgestart"

Tholen - Het VK start op 30 april Border Control Posts voor de inspectie van binnenkomende dierlijke producten, planten en plantaardige producten vanaf een medium risico uit de EU. Dat deze deadline aangehouden zou worden was voor Nicole Visbeen van DLG Logistics geen grote verrassing. "Er is aangegeven dat men de deadlines sowieso zou aanhouden, ook als ze het eigenlijk niet zouden halen. Wel geeft men aan met kleine stappen te beginnen."

"We wachten in spanning af wat er morgen gaat gebeuren. Vanavond of vannacht weten we of de eerste keuringen mogen plaatsvinden. Onze verwachting is wel dat ze rustig opstarten in plaats van voor 100% op planten te keuren", aldus deTrade Lane Manager van DLG Logistics. "De impact van de keuringen zal het grootste zijn op de export van planten, vijf soorten bloemen een een aantal bijzondere groenten en fruitsoorten van buiten de EU.

Het is niet zo dat de telefoon bij DLG roodgloeiend staat met vragen van klanten. "We hebben veel informatie vooraf gestuurd en plannen de producten met low risk los van de medium/high risk om geen effect op klanten met low risk te veroorzaken", besluit Nicole.

Voor meer informatie:
Nicole Visbeen
Daily Logistics Group
Tel: +31 88 4286690
[email protected]
www.dlg-logistics.com