Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VLAM start campagne om lokale verkoop te versterken

VLAM start een campagne om de reflex om inlands te kopen te versterken. Deze sectoroverkoepelende campagne wordt uitgerold voor drie jaar en loopt via online kanalen.

De missie van VLAM is de Vlaamse landbouw-, tuinbouw en visserijproducten te promoten. Dit gebeurt zowel naar consumenten als voedingsprofessionals op allerlei manieren en via verschillende kanalen. De spil in de communicatie is het kookplatform www.lekkervanbijons.be.

VLAM schakelt in 2024 een versnelling hoger met een drie jaar durende sectoroverkoepelende campagne die specifiek de focus legt op het versterken van de reflex om inlands te kopen. Filip Fontaine, CEO VLAM: "We streven ernaar dat de keuze voor 'van bij ons' de automatische keuze wordt. Het is ook een verstandige keuze. Lekker van bij ons staat voor lokale voeding die gezond, lekker en duurzaam is. Een vlag mét een lading waar we allen fier op kunnen zijn."

De nieuwe campagne wordt financieel gedragen door samenvoeging van sectorbudgetten.

De campagne gaat van start medio april en verloopt via online video, sociale media en influencers. Ze toont herkenbare situaties in een video waarin de juiste reflex wordt getoond op een fout moment. Daarna volgt de correctie, het gewenste gedrag: nl. bij het moment van voedingsaankopen de automatische reflex laten spelen en naar producten van bij ons grijpen. Alle productgroepen die VLAM herbergt passeren de revue in deze campagne, die als slogan 'Lekker van bij ons, de juiste reflex' draagt.

Voor meer informatie:
Liliane Driesen
VLAM
+32 02 552 80 32
[email protected]
www.vlam.be

Publicatiedatum: