Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ITB Climate voor 100% terug in Nederlandse handen

ITB Climate, is sinds kort weer voor 100% in Nederlandse handen. De huidige aandeelhouders besloten de aandelen over te dragen aan één Nederlandse eigenaar. Daardoor kan het ITB zich naar eigen zeggen meer richten op innovatie, duurzaamheid, energiebesparing en gunstige terugverdientijden voor haar klanten.

Het bedrijf spreekt van een keerpunt in haar geschiedenis. ITB Climate wil nog meer specialist worden in groene oplossingen met gunstige terugverdientijden. Het bedrijf staat daardoor sterker in de Europese en internationale markten. ITB wil haar aandacht richten op het ontwikkelen van slimme klimaattechnieken voor stallen, tuinbouwkassen en sectoren die niet alleen beter zijn voor de mens, dier en natuur. Ze wil ook helpen om kosten te besparen en efficiënt energie te gebruiken voor haar klanten. De ontwikkeling en productie van hoogwaardige kunststof producten blijven ook de aandacht houden.

Voor meer informatie:
ITB Climate
Tel: +31 (0)485 - 57 88 76
[email protected]
www.itbclimate.com

Publicatiedatum: