Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Label Rouge tomaten: "Een garantie voor een geweldige smaak"

De allereerste Label Rouge-tomaten zijn vorig jaar op de markt gebracht, maar dit jaar staat in het teken van de lancering van het eerste volledige seizoen met Label Rouge-tomaten. "De eerste Label Rouge-tomaten van het jaar zijn aangekomen! De oogst van deze tomaten gaat nog tot eind oktober door," vertelt marketing- en communicatiemanager bij Les Paysans de Rougeline Sophie Thill.

Een garantie voor een geweldige smaak
"De Label Rouge-tomaten staan garant voor een geweldige smaak en worden daarom door consumenten gezien als een referentiepunt in de schappen.

De superieure smaak is het resultaat van een uitgebreide samenwerking met de Vereniging van groenten en fruit van Lot-et-Garonne (AIFLG) en onze telers, die een zorgvuldige selectie van rassen en een zeer veeleisend beheer hebben toegepast om tomaten van uitzonderlijke kwaliteit te kunnen verkrijgen.

Met naar verwachting een opbrengst van 1.000 ton dit jaar en het doel om toegevoegde waarde te creëren van teler tot consument, is dit nog maar het begin van de geschiedenis van deze tomaten."

Formaten, aangepast aan verschillende consumptiebehoeften
"Van kleine trostomaten, ideaal om te verwerken in de lekkerste salades of op de smakelijkste sandwiches, tot ronde rode cherrytomaten in bulk, trostomaten voor voorgerechten en langwerpige cœur-tomaten voor in een carpaccio. Om het plezier van het eten van de tomaten te kunnen combineren met het gemak van het eten van de tomaten, zijn de tomaten in verschillende formaten verkrijgbaar.

Ook zijn er dit jaar nog wat andere nieuwigheden als kleine plasticvrije verpakkingen:

  • Kartonnen bulkverpakking van 3 tot 5 kg: verkrijgbaar in 3 kg cherrytomaten in trossen, 3,5 kg langwerpige cœur-tomaten en 5 kg voor 'kleinere' trostomaten.
  • Kleine gesloten UVC-verpakkingen van houtvezel: verkrijgbaar in 1 kg voor 'kleinere' trostomaten of cherrytomaten in trossen en in 1,5 kg voor langwerpige cœur-tomaten."
  • Kartonnen bakjes met een cellulosevenster voor een duidelijk zicht op de inhoud: verkrijgbaar in 300 gram voor de cherrytomaten in trossen en in 250 gram losse tomaten (niet in trossen)."

Voor meer informatie:
Sophie Thill
Les Paysans de Rougeline
Chemin de Cazeaux
47213 Marmande cedex, Frankrijk
[email protected]

Publicatiedatum: