Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubbele nominatie voor Polariks bij Dutch Interactive Awards

Data-integratieplatform Polariks is genomineerd voor de Dutch Interactive Awards in zowel de categorie 'disruptor' als in de categorie 'digitale transformatie'.

Het platform is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen HeadFWD en Polariks en omschrijft zichzelf als 'een ecosysteem voor data-analyse gericht op het verbeteren van de agrarische productie en efficiëntie'. Door het optimaliseren van productieprocessen en het efficiënter inzetten van middelen, draagt het platform bij aan het verlagen van de ecologische voetafdruk.

Het primaire doel van Polariks, dat wordt ondersteund door investeerder Bosman Van Zaal, is 'het initiëren van een digitale revolutie binnen de agrarische sector'. Recentelijk heeft men de blik verbreed naar de tuinbouw, wat geresulteerd heeft in 'een product dat niet alleen door de agrarische sector wordt omarmd, maar ook klaar is om andere industrieën te transformeren.' In de afgelopen maanden gingen diverse partijen en binnen- en buitenland met het platform aan de slag.

Klik hier voor meer informatie over de Dutch Interactive Awards

Voor meer informatie:
Polariks
+31 (0)297 792 628
[email protected]
https://polariks.com

Publicatiedatum: