Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Partnerschap tussen Tomatoworld en Van der Ende Groep verlengd

Tomatoworld en Van der Ende Group verlengen hun samenwerking. Binnen deze samenwerking, die al enkele jaren duurt, zijn tuinbouwprocessen efficiƫnter gemaakt en milieuvriendelijke oplossingen bevorderd.

Links Micha van Nieuwkerk (Van der Ende Group) en rechts Joyce van Dalen (Tomatoworld) met in het midden de Airmix.

In de kas van Tomatoworld wordt de Airmix van Van der Ende Group gebruikt. Daardoor kan de kaslucht met een gesloten schermdoek gestuurd, geventileerd en ontvochtigd worden. Op die manier ontstaat, zowel horizontaal als verticaal, een optimaal gelijkmatig kasklimaat.

Joyce van Dalen, Operationeel manager van Tomatoworld, benadrukte het belang van dit partnerschap: "We zijn verheugd om ons partnerschap met Van der Ende Group voort te zetten. Hun expertise op het gebied van duurzame water- en klimaatoplossingen is van onschatbare waarde gebleken voor onze inspanningen om de tomatenteelt te verbeteren. Samen streven we naar innovatie die niet alleen de sector moderniseert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst."

Micha van Nieuwkerk, CEO van Van der Ende Group, voegde daaraan toe: "De verlenging van ons partnerschap met Tomatoworld is een bevestiging van onze gezamenlijke toewijding aan vooruitgang en duurzaamheid in de tuinbouwsector. We zijn vastbesloten om onze krachten te blijven bundelen om baanbrekende oplossingen te ontwikkelen die niet alleen de bedrijfseconomie verbeteren, maar ook positieve ecologische impact hebben."

Door middel van gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, trainingen en kennisuitwisseling streven Tomatoworld en Van der Ende Group ernaar om de tuinbouwsector te blijven transformeren en een model te worden voor duurzame praktijken. Hun gedeelde doel is om bij te dragen aan een toekomst waarin de voedselteelt efficiƫnter en milieuvriendelijker wordt.

Voor meer informatie:
Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
Tel: +31 174 612 525
[email protected]
www.tomatoworld.nl

Publicatiedatum: