Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trailers van P.M. Jansen Transport rijdende reclameobjecten op het handelscentrum

"Soms beginnen we de dag met drie orders, maar komen we uiteindelijk boven de 100 orders uit"

Tholen - Met vijf trailers en een bakwagen rijdt P.M. Jansen transport dagelijks rond op het Barendrechtse handelscentrum en op Groothandelsmarkt Spaanse Polder in Rotterdam. Een unieke kans om in de picture te komen, bedacht Van Ooijen Citrus dat de bakwagen liet bestickeren. En goed voorbeeld doet volgen, inmiddels zijn de andere trailers van reclame voorzien door Job-AGF, Luwian Fresh, Fruit Factor en AGF-Online.

"We komen niet alleen even handel halen, maar rijden de hele dag op het terrein rond. Soms beginnen we de dag met drie orders, maar komen we uiteindelijk boven de 100 orders uit. Het is namelijk bijna altijd last-minute werk", vertelt Jeffrey Jansen. Hoewel hij nog weleens bijspringt 'op de bok' werkt hij vooral samen met zijn broer Dennis vanuit kantoor in Rotterdam om de planning te regelen.

"Voor bedrijven is het natuurlijk een ideale promotiemogelijkheid, want het zijn rijdende reclameobjecten", lacht Jeffrey. "Zowel Job-AGF als Luwian Fresh zochten als nieuwkomers wat meer naamsbekendheid op het terrein. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo krijgen wij van bedrijven vragen om Job z'n contactgegevens. Dat is toch een soort van ons-kent-ons-gevoel. Eerst waren wij één van de transporteurs, maar inmiddels zijn we echt een spin in het web op Barendrecht. We hebben contact met alle bedrijven."

Vrij snel daarna meldde Fruit Factor zich en als laatste is er ook nog een trailer in de huisstijl van AGF-Online toegevoegd aan het wagenpark van Jansen. "We hebben nog één blanco trailer over, dus geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen", lacht Jeffrey.

Alle auto's hebben we in Barendrecht staan. Alleen één auto gaat heen en weer naar Rotterdam. Een chauffeur woont daar in de buurt en neemt de laatste auto mee naar Spaanse Polder. Daar is de opwaardering van de groothandelsmarkt in volle gang, dus ik ben benieuwd wat dit nog verder gaat brengen."

Uitbreiding naar andere terreinen is voor de Jansens niet aan de orde. "We krijgen die vraag wel vanuit het Westland of Waddinxveen, maar we hebben onze handen vol om het werk hier in Barendrecht en Ridderkerk te behappen. Het is megadruk, afgelopen week was het echt chaos en moesten we zelfs een aantal vrachten weggeven, omdat we er zelf niet aan toekwamen."

Voor meer informatie:
P. & M. Jansen Transport
Kiotoweg 735
3047 BG Rotterdam
Tel.: 06 11 360 560
[email protected]
www.pmjansen.nl