Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Acht nieuwe partners sluiten aan bij Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta (DGD), het platform voor de internationalisering van de Nederlandse tuinbouwsector, voegt acht nieuwe partners toe aan haar partnerschap. Eerder dit jaar breidde DGD haar ledenbestand al uit met 12 nieuwe partners. Samen met haar nieuwe en bestaande partners promoot DGD wereldwijd de Nederlandse tuinbouw-expertise.

De nieuwe partners die zich bij het DGD-netwerk hebben aangesloten zijn: GreenTech, Horti Agri Next, HORTI XS, HX Agriculture, Modiform, Priva, Signify en Skytree. Samen met de bestaande partners vertegenwoordigen zij het complete ecosysteem van de Nederlandse tuinbouwsector.

Gezamenlijk biedt het collectief oplossingen, kennis en begeleiding om wereldwijd duurzame voedselproductie en sierteelt te realiseren. DGD's doel is om met Nederlandse expertise positieve transities te stimuleren die de lokale voedselzekerheid vergroten, lokale economieën versterken en het welzijn verbeteren.

De Golfregio, China en India behoren tot DGD's focusregio's, waar strategische landentafels voor zijn opgericht. Daarnaast verkent DGD actief het marktpotentieel in Centraal-Azië, Zuidoost-Azië en Noord-Afrika. De partners plukken de vruchten van deze marktverkenning, en kunnen daarnaast besluiten om aan landentafels deel te nemen.

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Delta
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Tel: 0174 385 600
[email protected]
www.dutchgreenhousedelta.com

Publicatiedatum: