Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Spaans aubergineseizoen verloopt vlot"

Het seizoen voor aubergines uit Spanje, de vlaggenschipproducten van Buonanno, is in volle gang en eindigt in juni. Tot nu toe verloopt het seizoen heel vlot. "Er zijn nog maar drie maanden te gaan, die heel snel voorbij zullen gaan. Op dit moment blijven we binnen onze prognose en sinds het begin van het seizoen zijn we goed bezig. We hebben aubergines van goede kwaliteit, in hoeveelheden die aangepast zijn aan de vraag en er komen fraaie partijen binnen. Het seizoen wordt gekenmerkt door een breed aanbod aan verschillende maten, dat ervoor zorgt dat we een groter aantal klanten met onze producten blij kunnen maken."

Aubergines in de lift aan het begin van het seizoen
Dankzij het warme weer aan het begin van het seizoen en tijdens de winterperiode kwamen de aubergines in grotere hoeveelheden binnen dan het bedrijf oorspronkelijk had geraamd, in tegenstelling tot in maart toen het aantal leveringen vanwege de kou in het zuiden kleiner was dan verwacht. "We gaan de komende dagen beginnen met het oogsten van de partijen van de beste kwaliteit. Ook hebben we elke dag leveringen en kunnen we onze klanten dus elke dag verse producten aanbieden."

"Een uitgelezen partner op een veeleisende markt"
Als het gaat om de afzet van aubergines en ratatouilleproducten uit Spanje is Buonanno een belangrijk bedrijf. "We werken al meer dan 50 jaar met deze producten en staan voor onze klanten garant voor ervaring en kwaliteit. We onderscheiden ons van andere bedrijven op het gebied van diversiteit en innovatie. Hierdoor zijn we een uitgelezen partner op een veeleisende markt." Naast ratatouillegroenten biedt het bedrijf klanten ook andere producten. Denk dan aan een ruim assortiment slasoorten (sla, ijsberg, Coeur de sucrine en Romaine), broccoli, bloemkool, komkommers en allerlei andere soorten groenten en fruit.

Voor meer informatie:
Buonanno
Tel. : +33 (0)4 68 55 32 33

Publicatiedatum: