Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantum verbindt PhD studenten aan tuinbouwbedrijven

Net als voorgaande jaren organiseren Topsectoren Tuinbouw & Uitgangsmateriaal, en Agri&Food een onderzoekscall 'Graduate School' waarin master-studenten hun eigen PhD voorstel kunnen schrijven dat bij een Nederlandse universiteit moet worden uitgevoerd. Voor deze onderzoekscall is private matching noodzakelijk. Plantum organiseert de matchmaking met de studenten die een projectvoorstel hebben geschreven, gericht op de desbetreffende Topsectoren.

Private matching
Tijdens de matchmaking wordt onderzocht of aanwezige bedrijven interesse hebben om de projecten financieel te ondersteunen. De specifieke voorwaarden zijn nog niet bekend, maar in het verleden ging het om een maximale, totale, private cofinanciering van €25.000 in cash en €12.500 per kind. Dit betreft de totale benodigde bijdrage, dus de individuele bijdrage neemt af naarmate er meer bedrijven meedoen met een project. Studenten die voldoende private steun vergaren, zullen daarna deelnemen aan de call. Deelnemers ontvangen de definitieve call tekst en voorwaarden wanneer die bekend zijn.

De matchmaking vindt plaats op:
Datum: woensdag 10 juni
Locatie: La Place De Meern, Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht
Tijd: 13.00-16.30u (inloop vanaf 12.30 uur)

Aanmelden
Aanmelden kan via Monique van Vegchel ([email protected]). Bij haar kan men ook met eventuele vragen terecht. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 29 mei 2024.

Voor meer informatie:
Plantum
Vossenbruchkade 68
2895 PC Gouda
Tel: +31 (0)182 68 86 68
[email protected]
www.plantum.nl

Publicatiedatum: