Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op 17 mei en 31 mei 2024

4e editie van CEA 4.0

Het "CEA 4.0 Online/Virtual Event" keert voor het vierde jaar terug met aandacht voor de ondersteuning van telers en leveranciers van groenten en fruit. Tijdens het evenement wordt kennis en hulp aangeboden die gebruikt en geïmplementeerd kunnen worden bij indoorteelt. Dit wordt gedaan om de productiviteit en de opbrengst te verhogen. Meer dan 750 professionals uit de indoorteelt van meer dan 350 telers, bedrijven en leveranciers van groenten en fruit nemen deel aan het evenement. Het evenement biedt de sector de kans om te groeien en presenteert actuele ontwikkelingen binnen de indoorteelt.

CEA 4.0 pakt de uitdagingen en kansen binnen de sector aan. Er zijn twee conferentiezalen die tegelijkertijd draaien met aandacht voor deze kwesties. Conferentiezaal 1 richt zich op "Smart Solutions for Enhanced Performance and Operations of the Farm," en Conferentiezaal 2 richt zich op "Smart Solutions for Optimizing Plant Growth". De twee conferentiedagen vinden plaats op 17 mei (dag 1) en 31 mei (dag 2).

Er zijn meer dan 50 live presentaties die zich richten op de uitdagingen, ontwikkelingen en oplossingen in de teelt. Ook worden innovaties in het telen van planten besproken. We bespreken uitdagingen waarmee telers te maken kunnen krijgen.

CEA 4.0 vindt online virtueel plaats. Daardoor is het voor belanghebbenden in de sector goedkoop en makkelijk om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Toegangskaarten kosten momenteel tussen de €0,00 en €11,68. Telers en medewerkers van vertical farms hebben gratis toegang.

Via een VIP-deelnemersticket krijgt men volledig toegang tot de conferentie zolang het evenement duurt. Ook kan men met zo'n ticket 1-op-1 video netwerken met één van de deelnemers gedurende 21 dagen. Ook heeft men toegang tot opnames van live presentaties.

Klik hier om te registreren.

Voor meer informatie:
Jonathan Martin, Directeur
CEA 4.0
[email protected]
www.tech40.net

Publicatiedatum: